Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Undersköterska till Katthammarsviks Äldreboende på Gotland

Vill du bli en del av vårt team på Katthammarsviks Äldreboende? Nu finns lediga tillsvidareanställningar för dig som är undersköterska. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om vår arbetsplats

Katthammarsviks äldreboende ligger i Katthammarsvik på östra Gotland. Vi är belägna på landet med naturen och havet precis in på knuten. På boendet finns det katt, kanin och höns. Dessa sprider mycket glädje till de äldre som bor hos oss.

På boendet arbetar olika professioner så som verksamhetschef, gruppchef, omvårdnadspersonal och serviceassister. Tack vare serviceassister frigörs mer tid för dig som är omvårdnadspersonal att sätta guldkant på tillvaron för de äldre genom att du kan umgås och aktivera de äldre i större utsträckning.

Du som arbetar hos oss omfattas av vårt kollektivavtal Avtal F Kommunal.

Få en inblick i vår vardag genom att besöka oss på instagram @vardagakattvik

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Krav på bil och körkort då boendet är 5 mil från Visby.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning dag/kväll/helg

Tillträdesdatum: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 20230331 Vänta inte med att söka då vi gör löpande rekrytering.

Har du frågor? Kontakta gärna verksamhetschef Sofie Lindström: sofie.lindstrom@vardaga.se (Observera att det inte går att ansöka via E-post)
Facklig kontakt: Kommunal

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare