Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Nattjänst 75% till Katthammarsviks Äldreboende

Ansök nu
Nu söker vi på Katthammarsviks Äldreboende en undersköterska för nattjänst på 75%. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:
  • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
  • En coachande och stöttande gruppchef som jobbar i omvårdnaden.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
  • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Katthammarsviks Äldreboende

Vårt boende ligger i fin lantlig miljö med närhet till flera fina stränder. Hos oss är både boendes och närståendes välbefinnande viktigt. Vi vill att atmosfären ska vara familjär och att alla ska känna sig inkluderade och välkomna hos oss. Vi vurmar för dagliga aktiviteter och gemenskap på alla våra avdelningar. Hos oss bor även en katt och höns. På vår senaste boende och närståendeundersökning visade resultatet att både de boende och de närstående är mycket nöjda med arbetet som vi bedriver. Vi är stolta över vår arbetsplats och omsorgen som vi ger våra boende!

Körkort är ett krav för att kunna arbeta hos oss då bussförbindelserna tyvärr inte är förenliga med arbetstiderna.

För att se allt spännande som händer hos oss titta gärna in på vårt instagram @vardagakattvik.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

"Här är det familjärt och vi drivs av att hela tiden utveckla vår fina verksamhet och att ge våra boende guldkant på tillvaron" - Annie, undersköterska Katthammarsviks Äldreboende.

Du står närmast den boende och har därmed en viktig roll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Arbetstiderna är förlagda nattetid vilket innebär att du arbetar dina pass 20:55 - 07:05.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen men det är inte ett krav! Din personlighet och vilja att göra det bästa för våra boende är det viktigaste! God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
  • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 1 oktober 2023 eller efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering.
Har du frågor? Kontakta gärna verksamhetschef Sofie Lindström på mail: sofie.lindstrom@vardaga.se.

Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Fler från samma arbetsgivare