Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Verksamhetsspecialist Mark och Anläggning till Visby Flygplats

Ansök nu
Visby Airport är under ständig utveckling och tillväxt, vi arbetar med att följa utvecklingen för att vara en del av framtidens flygplats. Vi kommer under ett antal år framöver lägga extra kraft på anpassningar till bland annat el-flyg och energiproduktion samt många andra spännande utvecklingsprojekt.

Beskrivning av uppdrag
Avdelningen Drift och Underhåll tillgodoser idag flygplatsens alla infrastrukturella behov där mark och yttre VA är områden som ingår. Vi söker nu en verksamhetsspecialist inom mark och anläggning.

Som verksamhetsspecialist kommer du i huvudsak att arbeta med att utveckla och planera underhåll för flygplatsens hårdgjorda ytor, Va-nät samt grönytor. Tillsammans med dina kollegor inom områdena fastighet, el/kraft, fordon och teknik arbetar du som verksamhetsspecialist med att säkerställa att flygplatsen följer de krav som finns samt avropa och koordinera externa och interna resurser.

Du kommer även att utföra drift och underhållsarbeten inom olika förvaltnings- och utvecklingsprojekt, delta i verksamhetsutveckling samt hantera ekonomisk uppföljning inom området Mark.

Din profil
Som person är du resultat- och målfokuserad med ett strukturerat och systematiskt arbetssätt vilket är viktigt för oss då vi har flera olika regelverk inom flygbranschen att förhålla oss till. Då vi är en förhållandevis liten grupp som förvaltar ett brett område infrastruktur är det viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta med andra och ser värdet av goda relationer med såväl interna som externa kollegor.

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens och erfarenhet inom mark eller anläggnings/entreprenadbranschen och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet kopplat till tidigare erfarenheter och drivkraft att arbeta mångsidigt.

Krav:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har arbetslivserfarenhet inom mark och anläggning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
Meriterande kunskap och erfarenhet:
  • Flygplatsrelaterade arbeten
  • Arbetsledning
  • Entreprenadjuridik
  • Mätteknik
  • Maskinförarintyg
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare