Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Arbetsledare

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab på Gotland erbjuder en spännande framtid som arbetsledare! Här får du möjlighet att leda och utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Med variationsrika arbetsdagar och stora möjligheter till personlig utveckling är detta jobbet för dig som vill ta nästa steg i din karriär. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att ha en central roll med fokus på att leda teamet och verksamheten framåt. Du ansvarar för arbetsledning, materialleveranser och samordning av underentreprenörer. Du arbetar nära produktionen och bistår platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt hanterar mottagning, syn och planering av felanmälan från allmänheten och beställare.

Om dig

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och minst tre års erfarenhet av arbetsledning inom byggsektorn. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt vara datorvan. B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du även har erfarenhet av liknande arbete och goda tekniska kunskaper. Som person är du självgående, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team. Du har en positiv attityd och är öppen för att bidra med idéer och förslag till förbättringar. Du följer lagar, regler och policys och agerar kollegialt gentemot andra.

Ansökan och kontaktuppgifter

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Patrik Lindkvist på telefonnummer : 073-337 31 69 eller e-post: patrik.lindkvist@peab.se (semester v. 28-v.31) alternativt HR-partner Anna Bergstrand på telefonnummer: 072-533 52 12 eller e-post: anna.bergstrand2@peab.se (semester v.29-v.32).

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.