Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vår kund OCAB söker Saneringstekniker till sitt team på Gotland!

På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa i stället för att kassera, riva och bygga nytt. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner - Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti! Ocab är en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, sanerar mögel, lukt, asbest och PCB. Vi utvecklar dig i din roll som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Du utbildning för att du ska bli trygg i din yrkesroll.

Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du bör ha en stark vilja att lära dig mer.

Din Profil
Vi söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du är lyhörd mot kunder och har en vilja att ge en god service. För oss är det viktigt att vi hittar en lagspelare till vårt team som alltid vill göra sitt bästa och lära sig mer. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet, B-körkort, har fyllt 18 år samt kommunicerar flytande på svenska. 

Det är meriterande om du uppfyller följande krav:
  • Någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn/industrin.
  • Behörighetsutbildning som exempelvis heta arbeten, fallskydd, truck, lift- och mobila arbetsplattformar och kemiska arbetsmiljörisker.
  • Gillar att hålla ordning och reda.
  • God fysisk form.
  • Kunskap eller erfarenhet inom vård och omsorg då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.
Det viktigaste för oss är dock att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med oss!

Omfattning: Heltid, tjänsten är på heltid och innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter till vidare anställning hos Ocab.  
Ort: Visby
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre. För den som vill finns det möjlighet att ingå i en jourgrupp och ha beredskap.

Sista ansökningsdag är den 4:e juni 2023 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Erica Odenmyr, tel 0734-305346 eller erica.odenmyr@onepartnergroup.se. 


 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare