Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiansvarig till NOVI Resort i Visby

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Vi söker nu vår nya ekonomiansvarige till NOVI Resort i Visby. Idag är redovisningen utlagd på en redovisningsbyrå men vi vill nu att ta hem redovisningsfunktionen och ha den lokalt hos NOVI Resort. I rollen ingår fullständigt ansvar för redovisningen där du kommer sköta kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, deklarationer samt månads- och årsbokslut. Vidare kommer du även äga årsredovisningsprocessen enligt K3 samt rapportering till koncernen. Du kommer även ansvara för att sätta upp nya rutiner och processer för att förenkla och effektivisera arbetet. Ekonomiansvarig för NOVI Resort kommer även innefatta en del administrativt arbete, särskilt under lågsäsong, såsom offertförfrågningar, avtalsskrivningar, svara på bokningsförfrågningar, vara behjälplig vid inventeringar etc.
Du skall arbeta självständigt, till ditt stöd kommer du har flertalet från Jurekgruppens accounting team. Under vinterhalvåret finns det även möjlighet att periodvis jobba från Stockholm om så önskas.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Kassaredovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Intäktsrapportering
  • Myndighetsrapportering
  • Förbättringsprojekt
Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar som redovisningskonsult eller likvärdigt och vill ta nästa steg till ekonomiansvarig. Vi ser det som meriterande om du tidigare varit verksam inom restaurang- eller hotellverksamhet och har erfarenhet från Fortnox. Du är van att jobba självständigt och trivs i breda roller där du får ta stort eget ansvar. Som person är du social, kommunikativ och lägger stor vikt vid att leverera bra service, både internt och externt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiansvarig på NOVI Resort i Visby Gotland. NOVI Resort ingår i en större koncern och där Jurek Recruitment & Consulting är det största bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och du kommer utgå från NOVI Resorts lokaler. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se.

Om NOVI Resort

NOVI Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool och gym. NOVI Resort är säsongsöppet och har i år öppet 28/4 till 31/10 men kommer att öppna upp i december för julbord med och utan boende.
Mer info
Kontaktperson
Gabriel Spennare
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare