Hoppa till innehåll
Dahl logotyp

Butikschef till Dahl i Visby

Ansök nu
Dahl i Visby söker nu en butikschef som brinner för att göra affärer, ge bästa tänkbara service till våra kunder samt ta ansvar, är det du? Du välkomnas till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Om rollen

Som butikschef på Dahl är du butiksansvarig och ansvarar för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ser till att ett aktivt säljarbete utförs samt utvecklar, driver och arbetsleder butikssäljarna. Rollen innebär stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt att skapa och bibehålla relationer. Vidare är du ansvarstagande, ordningsam och har ett stort engagemang vilket är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter men det är meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt komma in i rollen.

Varför arbeta hos oss?

SGDS Gruppens bolag är ledande inom sina områden. Nu är målet att även bli Sveriges bästa arbetsgivare i branschen, med mantrat; Personalen som konkurrensfördel. Våra medarbetare som alltid gör det lilla extra för våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi är måna om att du skall trivas och motiveras av att gå till jobbet samt få möjlighet att få växa i din yrkesroll och inom vårt globala moderföretag Saint Gobain.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagd under butikens öppettider, vardagar mellan 06.45 - 16.00.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 29 september 2023.

Vi tar enbart emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Dahl är ett handelsbolag som arbetar med inköp, försäljning och logistik. Vi tillgodoser marknadens behov av produkter inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi ingår i SGDS Gruppen som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS Gruppen omfattar förutom Dahl bolagen Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://www.sgdsgruppen.se/, https://www.dahl.se/
Mer info
Kontaktperson
Magnus Folkesson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.

Fler från samma arbetsgivare