Gotlands Energi söker Säljare - Vikariat

Gotlands Energi söker Säljare - Vikariat

Här kommer du att arbeta
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete som säljare på GEAB (Gotlands Energi AB). Du kommer tillhöra Marknad och externa affärer vilka ansvarar för försäljningen av GEAB:s tjänster samt kundservice och kommunikation. Vi arbetar med produkter som värme, elhandel, laddstolpar, solceller, IoT-lösningar samt fjärrvärme. Då en av våra fjärrvärmesäljare nu kommer vara tjänstledig så söker vi ett vikarie för perioden september 2020 – maj 2021.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en säljgrupp där ditt ansvar är att sälja och rådge kring GEAB:s produkter. Ditt specifika ansvarsområde i detta är ansvaret för försäljning av fjärrvärme. Du arbetar som spindeln i nätet mellan GEAB:s värmeverksamhet och kunderna. I rollen ingår att du gör kundbesök, att du är ute och presenterar fjärrvärmeaffären, deltar vid event för GEAB, arbetar med prissättning och förhandlingar kring denna. Du ingår i gruppen Marknad och externa affärer och rapporterar till Marknadschefen.

Vi söker dig som har
  • Kunskaper inom GIS & kundhanteringssystem
  • Goda kunskaper inom MS Office
  • Erfarenhet av försäljning
Du är en person med mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och varierande förutsättningar eftersom du är flexibel, initiativrik och noggrann. Du har en positiv inställning till dina medmänniskor och ditt yrke och gillar att arbeta tillsammans med andra likasinnade för att ge våra kunder bästa möjliga service och kvalitet. För dig är det självklart att ta eget ansvar och bidra till ett säkert och miljöriktigt arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Har du erfarenhet från en KAM roll inom försäljning och gärna med inriktning på energibranschen är detta positivt.

Placeringsort: Visby - Gotland

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Oskar Lindehejd tfn 0498 - 28 52 81
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko, 0702 532 896.

Fackliga representanter är Staffan Sundström, Ledarna, tfn 0498-28 52 64, Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 072-575 65 38

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 20 April 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Att arbeta inom GEAB innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Inför rekryteringsarbetet har vi på GEAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Gotlands Energi AB med tillhörande dotterbolag Gotlands Elnät AB och Gotlands Elförsäljning AB, (GEAB) består av ca. 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. GEAB ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland och vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade.

GEAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar samt att vi värnar om en bra balans mellan arbete och fritid.

Vår vision är att få var dag att fungera och bidra med positiv energi för ett hållbart Gotland.

GEAB går in i en spännande och utvecklande fas för att möta efterfrågan på förnybar energi med stora investeringar och omfattande utbyggnader av våra distributionsnät och produktionsresurser samtidigt som våra befintliga kunders behov inom energianvändningen utvecklas.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (13 dagar kvar)