Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Gotland

Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Gotland

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för insamling och transport av hushålls- och matavfall på Gotland med region Gotland som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi förstärka avdelningen med positiva och målinriktade miljöarbetare med C-körkort och YKB.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdator och RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är dessutom mycket meriterande om du:
  • Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
  • Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
  • Har god lokalkännedom
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Maj månad
Anställningsform och omfattning: Tidsbegränsad anställning perioden maj- september, heltid. För rätt person finns möjligheter till fortsatt arbete efter september månad och att det övergår till en tillsvidareanställning.
Arbetstider: Måndag–Fredag, dagtid från klockan 06:00-15,00
Placering: Driftenhetens/depåns lokalisering för uppdraget utgår från Visborg, Visby

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.