Kundtjänsthandläggare semestervikariat

Kundtjänsthandläggare semestervikariat

Förarprov ansvarar för att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Vår verksamhet ska bidra till trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. Vi på Förarprov har ett stort antal kundkontakter och är ofta kundens första kontakt med en myndighet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 450 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Till Förarprovskontoret i Visby söker vi nu kundtjänsthandläggare.

Du kommer att vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. I samband med kunskapsproven och förnyelse av körkort genomför du ID-kontroller. Du hjälper även våra kunder vid fotografering för körkort och svarar på frågor rörande bestämmelser om förarprov mm.

Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar.

Tjänsten är ett semestervikariat 8-10 veckor (inkl. internutbildning) för att efter sommaren fortsätta som timvikarie vid behov året ut (2019).

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har gymnasieexamen
  • har körkort för personbil
  • har kunskaper i Officepaketet
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du
  • kan uttrycka dig väl i tal på andra språk, ex. arabiska
  • har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception alternativt annat arbete som inneburit kundkontakter
  • är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-03-22

Upplysningar

Rekryterande chef Curt Jörholt
0101239889

SACO Viktoria Andersson
0101231176

ST Ola Längkvist
0101243289

SEKO Mats Hamberg
0101240523
Mer info
Kontaktperson Curt Jörholt
Telefon 0101239889
Område Gotland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Vikariat
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.