Sommarvikariat- Besöksvärd till Gotlandsbryggeri

Sommarvikariat- Besöksvärd till Gotlandsbryggeri

Vi på Gotlands Bryggeri söker en besöksvärd för Sommarsäsongen 2019.

Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Tjänsten som besöksvärd innebär att du agerar värd för gäster av alla de slag och är ansiktet utåt för Gotlands Bryggeri. Arbetsuppgifterna delas upp i två huvudblock, "Öppet Hus" med bryggerivisningar och "Sommaren på Gotland", samt de kringliggande uppgifter som hör till dessa två. Du är baserad på Gotland och rapporterar till besöksansvarig för Gotlands Bryggeri och har samtidigt ett nära samarbete med produktion och marknadsavdelning.

Till uppgifterna hör bland annat att hälsa besökare välkomna, kunna berätta om vårt bryggeri och servera vår fina alkoholfria Easy Rider. Du kommer även att sälja bryggerivisningar inklusive provningar och arbeta med genomförandet av dessa. Almedalsveckan och Sommaren på Gotland kommer att ha en hel del aktiviteter både dag och kväll, där du kommer att ha en given plats. Vissa tunga lyft förekommer.

Bakgrund & erfarenhet;
  • Erfarenhet av servicebranschen, exempelvis restaurang eller café, besöksverksamhet eller turism
  • Vi ser att du minst har en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom turism alt. restaurang
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och har en vana av den digitala världen
  • Du känner dig bekväm med både svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person:
  • Du är över 18 år, då servering av provsmakning är del av arbetet
  • Du kommer ha kontaktytor både internt & externt och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person
  • Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god kommunikation med alla intressenter
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 11 april 2019

Tillträdesdag: 1 maj

Varaktighet/arbetstid: 31 augusti

För mer information om tjänsten: Victoria Blomquist HR-specialist, rekrytering, tel: 08-128 91 70

Placeringsort: Visby, Gotland

Välkommen in!

Nyckelord: Gotland, Service, Besöksverksamhet, Sommar, Öppet hus.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 apr (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.