Marknadskoordinator med ansvar för besöksverksamhet- Gotlands Bryggeri

Marknadskoordinator med ansvar för besöksverksamhet- Gotlands Bryggeri

Vi söker en marknadskoordinator till Gotlands Bryggeri, en tjänst som fyller både rollen som administrativt stöd till Gotlands Bryggeris ledning såväl som den fångar möjligheten att vara med och utveckla vår besöksverksamhet.

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta hantverksbryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Tjänsten som koordinator för Gotlands Bryggeri är tudelad med varierande arbetsuppgifter inom både administration och olika varumärkesbyggande projekt. Du är baserad på Gotland och rapporterar till VD för Gotlands Bryggeri.

Den administrativa delen utgör ca 50% och tiden för projektarbete och besöksverksamhet utgör andra hälften. Detta innebär att du fungerar både som administrativt stöd till VD Mikael Mossvall och att du arbetar med definierade projekt som syftar till att bygga varumärke och Gotlands Bryggeris roll på ön, samt att du har huvudansvaret för vår besöksverksamhet. I korthet innebär arbetat att planera och koordinera allt ifrån mötesbokningar, resor, teamträffar och agendor. Du kommer även att förbereda och sammanställa olika former av mötesunderlag, förbereda presentationer, samt att säkerställa informationsflöden. I projekten arbetar du nära produktchefen och VD ex i Almedalsveckan och lokala events. En stor del handlar om att utveckla och driftsätta vår besöksverksamhet som bygger gotlandsambassadörer både på och utanför ön.

Bakgrund & erfarenhet;
  • Kunskap och/eller erfarenhet av drift av liknande verksamheter som besöksverksamhet. Erfarenhet av servicebranschen, exempelvis restaurangchef eller driftansvarig.
  • En gedigen erfarenhet av administrativt arbete i en assisterande/koordinerande roll. Det är meriterande om du har arbetat med assistentarbete på ledningsnivå eller liknande.
  • Vi ser att du har en lämplig eftergymnasial utbildning, mycket goda kunskaper i Officepaketet samt att du rör dig naturligt i den digitala världen.
  • Du känner dig bekväm med både svenska och engelska, i både tal och skrift.
Som person:
  • Du kommer ha kontaktytor både internt & externt och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person.
  • Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett intresse av och en god förståelse för verksamheten och samarbetet inom marknadsavdelningen.
  • Inom ramen av besöksverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god kommunikation med alla intressenter.
  • Självklart är du affärsmässig, bra på att prioritera och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter.
Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.


Sista ansökningsdag: 21 januari, 2019

Tillträdesdag: Snarast, enligt ök

Varaktighet/arbetstid: Heltid

För mer information om tjänsten: Anna Lindqvist, chef rekrytering & employer brand 08-672 7945

Placeringsort: Visby, Gotland
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 jan (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.