Säljande Säkerhetskonsult, Gotland

Säljande Säkerhetskonsult, Gotland

Vi växer och söker nu en Säljande Säkerhetskonsult, och inte vilken som helst utan den absolut mest hungriga och mest drivna vi kan hitta! Här kommer du få jobba med följande arbetsuppgifter:

Ta ägandeskap och ansvara för kund från A till Ö, både nykundsförsäljning och installation av vårt larmsystem
  • Presentera våra produkter och tjänster på ett professionellt och pålitligt sätt genom behovsanalys.
  • Boka möten direkt med kunden för när de vill ha larmsystemet installerat.
Du börjar arbetsdagen hemifrån och med din fullt utrustade servicebil besöker du potentiella kunder och erbjuder ett kundmöte (via dörrknackning), som sedan genomförs hemma hos kund. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 12:00-21:00.

Vad krävs för att lyckas i denna roll?

Du ÄLSKAR försäljning och vi ser gärna att du arbetat med försäljning tidigare, men hur du skaffat dig den erfarenheten är mindre viktigt. Du behöver även ha en teknisk nyfikenhet och en händig ådra.

Vi tror på att rätt attityd och en vilja av stål trumfar det mesta, men du behöver dock uppfylla dessa tre grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildning. Du blir ordentligt utbildad med fokus både på försäljning och installation av larmsystem.

Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev, där vi gärna ser att du berättar om varför du sökt just denna tjänsten. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander, 0709 15 74 01 (therese.selander@sectoralarm.se) eller Frida Bengtsson, 0738 61 94 00 (frida.bengtsson@sectoralarm.se)
Mer info
Kontaktperson Frida Bengtsson
Telefon 031-809530
Område Gotland
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.