Larminstallatör/Säkerhetskonsult på deltid till Gotland!

Larminstallatör/Säkerhetskonsult på deltid till Gotland!

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig person som gillar merförsäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att bara installera!

Tjänsten är en deltidsanställning på 50%, du kommer arbeta på dagtid under vardagar. Exakt upplägg kan diskuteras.

Vad gör egentligen en Säkerhetskonsult?

I rollen som Säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig sedan ut till kunder runt om Visby och du:

  • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Gör kundanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Installerar och programmerar larmen efter kontraktsskrivning med kunden
  • Gör service och uppdateringar av befintliga lar

När vi frågar våra Säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska kundmöten.

Vem är du?

Du är en händig person som gillar merförsäljning och att tävla!

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Kanske har du tidigare arbetat med försäljning av elektronik i butik och vill ta nästa steg ut till kunderna?

För rollen som installatör behöver du även ha en fallenhet för det praktiska och tekniska. Du har inte tummen mitt i hand, utan är mer åt det händiga hållet. Kanske har du arbetat med ett renoveringsprojekt hemma? I samband med att vi arbetar med svagström behöver du ej vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

Du behöver även uppfylla dessa tre grundkrav:

Inneha B-körkort (manuell växellåda)
Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
Behärska svenska språket flytande i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en Driftspecialist

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vad roligt att du vill skicka in en ansökan till oss! Sista ansökningsdatum är 9:e december.

I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du har med följande:

1: Varför söker du denna tjänst?
2: Vad har du för erfarenheter du kan ha nytta av i denna tjänst?

Vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733-757143
Område Gotland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.