Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Vi på Peab Anläggning söker nu nya medarbetare då förstärker vår Anläggningsverksamhet på Gotland.

Om tjänsten
Vi söker dig som är anläggare och/eller snickare med några års erfarenhet från branschen. Du som söker har kunskap inom ritningsläsning och innehar yrkesbevis. Körkort-B är ett krav. Det är viktigt att du är bekväm med en arbetsroll där du under vissa perioder/projekt arbeta på annan ort än där du är bosatt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och tycker att det är roligt att jobba i team samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Som person uppskattar du ordning och reda och du har även förmåga att bidrar med detta till arbetsplatsen. Med dina tidigare erfarenheter kommer du snabbt in i nya arbetsuppgifter och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidsplanen. Du kommer att bli en del av ett engagerat gäng, därmed värdesätter vi social kompetens och att du har en positiv attityd till arbetet.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Marita Petkovic, Personal, 072-5337836,
Mer info
Kontaktperson Marita Petkovic, Personal
Telefon 072-5337836
Område Gotland
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.