Rådgivare inom ekonomi och skatt | Redovisningskonsulter, Ludvig & Co Gotland

Rådgivare inom ekonomi och skatt | Redovisningskonsulter, Ludvig & Co Gotland

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. Nu söker vi flera rådgivare till våra kontor på Gotland!

Om tjänsterna

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:
  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning.
Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Mattias Hederstedt berättar:

På Gotland är vi 34 medarbetare fördelade på våra två kontor på Hemse och i Visby. Var du placeras beror på vad som passar dig bäst. Som grupp värdesätter vi öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av nyfikenhet och glädje och förväntar mig engagemang av mina medarbetare. Vi har en flexibel arbetsplats där det tillämpas frihet under ansvar. Ludvig & Co tror på självständiga medarbetare som samtidigt kan arbeta för lagets bästa. Vi har ett mycket högt resultat i vår medarbetarundersökning och vi tänker att vi ska höja oss ännu mer tillsammans med dig.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas tror vi att du behöver
  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller erfarenhet från redovisning och bokslut
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Vi har just nu ett behov av rådgivare som kan upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration så denna kunskap vill vi att du har med dig när du börjar hos oss.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Mattias Hederstedt; mattias.hederstedt@ludvig.se eller tel. 0498-20 67 76.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (3 dagar kvar)