Sommarvikariat - Kvinna på Gotland söker personlig assistent

Sommarvikariat - Kvinna på Gotland söker personlig assistent

Jag är en mycket aktiv tjej i 40-års åldern. Då jag har funktionsnedsättningar använder jag mig av personlig assistans för att kunna göra allt som jag vill. Nu söker jag tre nya personliga assistenter som kan jobba med mig under sommaren - juni till augusti.

Det är bra om du gillar att vara ute tillsammans med mig för att bada, åka till stranden och göra utflykter. På min fritid umgås jag gärna med mina vänner och det utbud Visby med omnejd har att erbjuda. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag har egen bil, så för att du kan arbeta med mig är det ett krav att du har körkort. På vardagarna är jag på min dagliga verksamhet så då följer du mig dit.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Jag ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Krav för dig som söker arbete hos mig:
  • Du är rökfri och har körkort.
  • Du är kvinna pga arbetets integritetsnära natur.
Arbetstid: ca 85% ev. mer. Under juni till augusti. Möjligheter finns att fortsätta som extra vid behov även efter det. Arbetspass förekommer dag, kväll och helg.

Tillträde: Betald introduktion kan påbörjas i maj eller enligt överenskommelse

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1020.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (16 dagar kvar)