Sommarjobb som personlig assistent på Gotland!

Sommarjobb som personlig assistent på Gotland!

Nu söker vi på Humana fler personliga assistenter inför sommaren 2021! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som personlig assistent kommer du vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar olika aktiviteter, hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba vid den ordinarie personalens semester hos någon av våra kunder på Gotland.
  • Heltid
  • Deltid
  • Timvikarie vid behov, t.ex. vid ordinarie personals korttidsfrånvaro
Beroende på arbetsplats kan arbetstiderna se olika ut. Vanligtvis varierar schemat med arbetstider under både dagtid, kvällar och nätter.

I samband med din ansökan kommer du få möjlighet att ange vilken period och i vilket geografiskt område du är intresserad av att jobba. Vårt mål är att matcha dig med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och din tillgänglighet i sommar.

Vem vi söker
Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Vidare krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Det är även meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet av personlig assistans eller vård och omsorg
  • Har erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar
  • Är rökfri
  • Har körkort
  • Har tillgång till bil

För att kunna jobba hos våra barnkunder behöver du ha ett giltigt utdrag från ditt belastningsregister. Läs mer om hur du beställer ett längst ner i annonsen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna introduktion under våren och att vi kan erbjuda några pass innan semesterperioden så du ordentligt kommer in i arbetet inför sommaren.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden samt dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet:/ Sommarjobb
Mer info
Kontaktperson Agnes Blom
Telefon 08-599 299 00
Område Gotland
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (7 dagar kvar)