Miljöarbetare till Urbaser i Visby

Miljöarbetare till Urbaser i Visby

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för insamling och transport av hushålls- och matavfall på Gotland, med region Gotland som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu inför sommaren behöver vi förstärka avdelningen med flera duktiga miljöarbetare som kan arbeta heltid under semesterperioden från mitt av maj till slutet av augusti. Därefter finns eventuellt möjlighet att arbeta extra/vid behov i vår personalpool. Du täcker då bland annat upp vid arbetstoppar eller när ordinarie personal är frånvarande - perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Tillsammans med någon av våra duktiga chaufförer samla in och transportera avfall.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Daglig skötsel och underhåll av fordon och påbyggnad.
Vem är du?

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift. Du behöver vara 18 år eller äldre.

Det är dessutom mycket meriterande om du har tidigare har erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.

Övrigt
Start:Omgående.
Anställningsform och omfattning: Behovsanställning, varierande omfattning med möjlighet till heltid under mitten av maj till slutet av augusti.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag (inkl. "röda dagar" såsom t.ex. midsommarafton), dagtid mellan kl. 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.