Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Gotland

Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Gotland

Vår fantastiska framgångsresa fortsätter! Efterfrågan på våra hus är stor, vilket är bra då vår målsättning är att bli störst i Sverige. Vi är nu intresserad av att komma i kontakt med dig som vill vara med att förverkliga våra kunders husdrömmar på Gotland.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Arbetet innebär att som egen företagare marknadsföra och sälja Fiskarhedenvillans produkter och tjänster. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och erbjuds under den första tiden att genomgå en utbildning varvat med försäljningsarbete. Som säljare hos oss ska du vara framåt, ärlig och trygg samt ha ett stort ordningssinne. Du jobbar proaktivt och skapar aktiviteter genom medverkan på event, husvisningar och bomässor. Med en hög servicenivå genom hela byggprocessen, från offert till inflyttning, håller du kunden i handen hela resan!

Din profil
Du som söker har minst 10 års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet. Du är självklart kundfokuserad, nyfiken på nya utmaningar, ser lösningar och har lätt att ta människor. Arbetstempot kan ibland vara högt med många bollar i luften varför vi gärna ser att du är stresstålig, kan prioritera samt vara strukturerad. Jobbet innebär även kundmöten kvällar och helger. Lokal förankring på Gotland är något vi ser som viktigt för att bli framgångsrik. Har du dessutom erfarenhet av projektledning, kunskap om husbyggnation och ett kontaktnät med entreprenörer ser vi det som en extra merit.

Visst känns det intressant? Missa då inte ditt livs chans!
Sök dig till laget som brinner för framgång och som arbetar med Sveriges mest flexibla hussortiment med hög kvalité. Vi vill hjälpa kunden med att förverkliga sitt livs affär, samtidigt som kunden och vi känner oss trygga och nöjda genom hela processen.

Anställningsform: Egen företagare
Tjänstgöringsområde: Gotland
Mer info
Kontaktperson Niclas Brandshage
Telefon 0243-794262
Område Gotland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskarhedenvillan.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.