Teletekniker och Kabeltekniker till Visby

Teletekniker och Kabeltekniker till Visby

Vi söker Teletekniker och Kabeltekniker till Eltel på Gotland. Är du personen vi söker?

Vi söker engagerade Teletekniker och Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication Service Assurance.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett team med ca 20 medarbetare stationerade på Gotland. Att arbeta som Teletekniker hos Eltel innebär bland annat byggnation, service och leverans i kommunikationsnät till företags- och privatkunder samt driftsättning av aktiv utrustning. Ditt arbete är avgörande för att hålla kommunikationen på Gotland igång.

Att arbeta som Kabeltekniker innebär byggnation, felavhjälpning och reparation på koppar och fiberkabel både i mark och i luften. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen. Miljön du arbetar i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga, problemlösning och entreprenörskap.

Stationeringsort är Visby.

Vem är du:

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet, du har lätt för att ta initiativ och att jobba självständigt. Lätt att ta till dig nya saker gällande tekniska lösningar. Du uppvisar god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, både internt och externt. Vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt. Du vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.

Du har:
  • Körkort behörighet B
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Erfarenhet av teletekniskt arbete, arbete i telenät eller arbete med elbakgrund
Meriterande:
  • Körkort behörighet BE alternativt B96
  • Utbildad att klättra i telestolpar
  • Erfarenhet av att arbeta med trycksatta kablar
  • Skarvning och inmätning av optisk fiber
  • Arbete med koppar/fiber

Ansökan och frågor


Sista ansökningsdag är 2018-11-25. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Ulf Lundquist 072-584 37 10

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO, Kent Edström 070-685 68 00. Unionen, Mats Johansson 070-536 72 04. SACO, Krister Andersson 070-5856122

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.