Servicetekniker på Gotland

Servicetekniker på Gotland

Vill du arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion? DeLaval är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkbönder runt om i världen. Som ett företag byggt på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder att göra mer med mindre.

DeLaval söker nu en servicetekniker

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Rollen som servicetekniker på DeLaval kan erbjuda utmaning både för någon i början av karriären såväl som för någon med lång erfarenhet. Du kommer att få omfattande utbildning vid vårt forskning- och utvecklingscenter i Tumba. Du får en anställning med stora utvecklings- och karriärmöjligheter. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig med ett genuint intresse för service där du, med din servicebil självständigt arbetar med service, felsökning och reparationer inom hela Delavals produktportfölj. Du kommer även att sälja tillbehör och reservdelar och du kommer att ingå i ett beredskapsteam. I rollen som servicetekniker på DeLaval ingår även att du tar ansvar för administration kopplat till det arbete du utför.

Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har
 • Gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram, maskin- och lastbilsteknik, eller liknande och gärna med arbetslivserfarenhet.
 • Ett stort tekniskt intresse med praktisk läggning.
 • Vana eller vilja av att arbeta självständigt
 • Erfarenhet eller intresse av djurhållning och mjölkproduktion.
 • God datorvana och lätt för att lära system och program.
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt god förståelse av engelska.
 • Lantbrukserfarenhet är meriterande.
Är du:
 • Ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut.
 • Serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer med kunden i fokus.
 • Strukturerad med förmåga att planera och prioritera.
 • Kommunikativ.
 • Lösningsorienterad.
Vi erbjuder dig
Ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Rollen kan erbjuda utmaning både för någon i början av karriären såväl som för någon med lång erfarenhet inom försäljning och lantbruk. Du har i rollen på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi - du kan göra skillnad!

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor med din servicebil med hemmet som utgångspunkt. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande distrikt.

Har du frågor gällande tjänsten
Är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Göransson på telefon: 0731-492 193.

Välkommen med din ansökan innan den 14 augusti 2022! Löpande intervjuer kan förekomma.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är att möjliggöra hållbar livsmedelsproduktion. Som ett företag som bygger på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkproducenter, att göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar.

Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade yrkesverksamma som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Välkommen att läsa mer på www.delavalcorporate.com