Vs-montör till Bravida på Gotland

Vs-montör till Bravida på Gotland

Är du en driven vs-montör som söker nya utmaningar och samtidigt vill ha tillgång till natur och rofyllda miljöer? Då är Bravida på Gotland rätt plats för dig!

Om jobbet
Som vs-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Du kommer planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Likaså är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Arbetsuppgifterna består av:
 • Installation och montering av anläggningar inom VS.
 • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar.
 • Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag.
 • Aktivt arbeta med att skapa, beavara och utveckla kundrelationer.
 • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras anläggningar.
Bravida på Gotland har 6 inriktningar, el, vs och ventilation, plåt, fastighetsdrift samt kyla. Vi har vårat kontor i Visby men är verksamma på hela ön. Totalt är vi ett gäng på ca 60 medarbetare som alla är proffs inom just sitt teknikområden. På Bravida får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande uppdrag och projekt. Förutom tekniska utmaningar dagligen får du också tillgång till unika miljöer, vacker natur och hög livskvalitet. Vill du bli en av oss?

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för installationsbranschen och är certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Dokumenterad kunskap i branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat, ordningsamt och på ett förtroendegivande sätt. Du kommer att tillhöra ett trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar.

För att trivas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst inom vår bransch i norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.
 • Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
 • Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team.
 • När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Bravidaskolan erbjuder många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar.
Intresserad?
Ansök senast den 31 januari. Ansökningarna hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)
Visa var