Engagerad projektledare inom el till Bravidas avdelning på Gotland

Engagerad projektledare inom el till Bravidas avdelning på Gotland

Är hög livskvalitet med närheten till kust, stränder och en säregen natur lika viktigt som ett stimulerande och utmanande arbete? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och alltid strävar efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom el till vår avdelning på Gotland.

Om jobbet
Rollen som projektledare/serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag eller installationsprojekt från uppstart till avslut. Mer konkret innebär det att du är med i allt från kundbearbetning, försäljning, inköp och planering till slutlig leverans. Dina arbetsuppgifter innebär:
  • Att ansvara för resultat och utförande av projekt
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Som service- eller projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida på Gotland har 6 inriktningar; el, vs och ventilation, plåt, fastighetsdrift samt kyla. Vi har vårat kontor i Visby men är verksamma på hela ön. Totalt är vi ett gäng på ca 60 medarbetare som alla är proffs inom just sitt teknikområden. Våra kunder är främst fastighetsägare, byggföretag, butiker och försäkringsbolag. På Bravida utmanas du dagligen av spännande projekt, uppdrag och tekniska utmaningar. Du får också, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, tillgång till unika miljöer, vacker natur och hög livskvalitet. Vill du bli en av oss?

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker/projektledare och har ett par års erfarenhet från branschen. Erfarenhet av arbete som ledare är meriterande. B-körkort är ett krav. Som person har du ett genuint intresse för teknik, du är driven, engagerad och har ett strukturerat arbetssätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 Januari. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 jan 2020 (57 dagar kvar)