Bravida söker installation och service - elektriker till Gotland

Bravida söker installation och service - elektriker till Gotland

Är hög livskvalitet med närheten till kust, stränder och en säregen natur lika viktigt som ett stimulerande och utmanande arbete? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt och alltid strävar efter att bli lite bättre. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi elektriker till våran avdelning på Gotland.

Om jobbet
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Du kommer planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Likaså är du ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Arbetsuppgifterna kan bestå av:
  • Installation, montering och driftsättning inom alla typer av elinstallationer.
  • Reparationer, problemlösning och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag direkt till kund.
  • Aktivt arbeta med att skapa, beavara och utveckla kundrelationer.
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras anläggningar.
Bravida på Gotland har 6 inriktningar; el, vs och ventilation, plåt, fastighetsdrift samt kyla. Vi har vårat kontor i Visby men är verksamma på hela ön. Totalt är vi ett gäng på ca 60 medarbetare som alla är proffs inom just sitt teknikområden. Våra kunder är främst fastighetsägare, byggföretag, butiker och försäkringsbolag. På Bravida utmanas du dagligen av spännande projekt, uppdrag och tekniska utmaningar. Du får också, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, tillgång till unika miljöer, vacker natur och hög livskvalitet. Vill du bli en av oss?

Vem är du?
Du är godkänd ETG-elev eller ECY-certifierad elektriker. Du har ett par års erfarenhet, är trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt.
B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat, ordningsamt och på ett förtroendegivade sätt. Du kommer att tillhöra ett roligt och trevligt arbetslag men eftersom du även kommer att arbeta en del självständigt är det viktigt att du är självgående och trivs med att ta ett stort eget ansvar.

För att trivas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansök senast den 15 Januari. Ansökningarna hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 jan 2020 (58 dagar kvar)