Vi söker en tekniker/mekaniker i Visby

Vi söker en tekniker/mekaniker i Visby

Gillar du problemlösning och nya utmaningar varje dag? Vill du hjälpa våra kunder hålla Sverige rullande? Är du stresstålig och initiativtagande? Då kanske du är vår nya arbetskompis!

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby. Ett roligt och utvecklande arbete som omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten på tunga fordon.

En av våra lastbilsmekaniker:
Johan Höckerfeldt, lastbilsmekaniker Be-Ge Lastbilar Oskarshamn

"Jag har jobbat på Be-Ge Lastbilar sedan 2002 och trivs fortfarande lika bra. Det bästa med jobbet är att det är väldigt varierande - ingen dag är den andra lik vare sig jag är inne på verkstaden eller ute på vägarna. Att det kommer ske stora förändringar i samband med att fler och fler övergår till elfordon känns också väldigt spännande. "

Vem är du?

Vi ser att du som söker bör inneha minst B-körkort. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina kollegor. Med kundnöjdhet i fokus är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Du har god förståelse för det tekniska området. Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav, hos oss får du möjlighet till fortbildning inom yrket via Scania och våra samarbetspartners.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad, service och försäljning. En bransch som är i ständig utveckling och som står inför många intressanta förändringar i takt med att allt fler fordon elektrifieras. Du får arbeta med ett starkt team av kompetenta och trevliga kollegor som gärna hjälper dig att växa och utvecklas med spännande utmaningar i vardagen och utbildningar.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Verkstadschef Stefan Karlsson på stefan.karlsson@bil.be-ge.se eller Platschef Mattias Rödén på mattias.roden@bil.be-ge.se och ange "Lastbilsmekaniker Visby" i ämnesraden.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.