Mekaniker / Tekniker Be-Ge Lastbilar Visby

Mekaniker / Tekniker Be-Ge Lastbilar Visby

Mekaniker/tekniker till Be-Ge
Lastbilar i Visby


Tjänsten omfattar alla
förekommande reparations- och servicearbeten inom segmentet tunga fordon med inriktning på Scania, släp och påbyggnader.

I ditt arbete skall du vara serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående samt gärna med relevant utbildning och erfarenhet. I arbetet som mekaniker önskar vi att du kan hantera en dator och vi ser gärna att du har erfarenhet inom teknik eller liknande områden.

Du som söker tjänsterna har minst
B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten i Visby kontakta Servicechef Magnus Olsson på
0498-691469. Ansökan med personligt brev och CV skickas till magnus.olsson@bil.be-ge.se.
Mer info
Kontaktperson Magnus Olsson
Telefon 0498-691450
Område Gotland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.be-ge.nu
Sista ansökningsdag 12 nov (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby.
Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.000 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer varav cirka 375 i Sverige.