Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby med en lastbilstekniker/-mekaniker. Arbetet omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor samt hög kundservice. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Rödén på 0498-691470 eller Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till michael.larsen@bil.be-ge.se eller mattias.roden@bil.be-ge.se .

Vi använder oss av löpande rekrytering.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Rödén
Telefon 0498-691470
Område Gotland
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.