Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Visby

Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning i vår kundmottagning i Visby. Som kundmottagare hos oss är du en viktig del i vårt arbete att vara en professionell leverantör av service och verkstadstjänster i världsklass.

Du som söker tjänsten har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och att medverka till en servicenivå i absoluta Sverigetoppen. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Rödén på 0498-691470 eller Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64. Ansökan skickas till michael.larsen@bil.be-ge.se eller mattias.roden@bil.be-ge.se .

Vi använder oss av löpande rekrytering.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael Larsén
Telefon 0495-120 64
Område Gotland
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.