Administratör

Administratör

B3 personal AB, Gotland

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

B3 Personal söker nu en Administratör/ Medarbetare till Gotlan, Visby.

Har du tidigare arbetat inom lager eller är intresserad av en administrativ roll? Då ska du söka denna tjänst!

Detta är en rekrytering för bemanningsuppdrag vilket betyder att du blir direkt anställd av B3 personal AB.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Tjänsten är en administrativ tjänst där du kommer framför allt arbeta med administrativa supportuppgifter.

Du administrerar, registrerar och dokumenterar inkommande och utgående leveranser. Rollen innebär även frekvent dialog över telefon och e-post med återkommande interna och externa kontakter, där du besvarar frågor och informerar berörda parter om rådande situationer. Dessa verkar både i Sverige och utomlands och du använder därmed engelska dagligen. Vidare deltar du i kundmöten som syftar till att utveckla samarbetet, där ni diskuterar pågående projekt, återkommande utmaningar och framtidsplaner. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och erbjuds en gedigen introduktion. Din roll kan beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde. Här erbjuds du en gedigen introduktion på en arbetsplats som satsar på sin personal och arbetsmiljö.

Personprofil
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har ett intresse för administration och logistik och gillar problemlösning. Du har lätt att samarbeta med andra och är kvicktänkt.

För att lyckas i rollen krävs vidare:

  • Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • Serviceminded och hjälpsam
  • Noggrann
Förmåner:
  • Kollektivavtal
  • Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
Personlig profil

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din inställning och drivkraft. Vi söker dig som är trygg med att leverera och visar glöd och glädje samtidigt, du ska ha en utpräglad känsla för prioriteringar. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

Övrig information

B3 Personal hänvisar eventuella frågor om tjänsten till KC Ludvig Zettervall, per telefon 08-99 66 34 eller via mail på ludvig.zettervall@b3personal.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)