Avarn Security söker en parkeringsvakt till Gotland

Avarn Security söker en parkeringsvakt till Gotland

Nu söker vi dig som vill arbeta med parkeringsövervakning på tomtmark (privat mark). Du lägger själv upp din arbetsdag utifrån de förutsättningar som finns.
Du vill ha och kan ta ansvar och tycker om att arbeta med människor. Du som söker är noggrann, service- och målinriktad. Utbildning kommer ske på plats.

Arbetstider: Dagtid

Varaktighet: Deltid, tillsvidare (i grunden ca 50 tim/mån men under slutet av juni till slutet av augusti kommer du komma upp till en heltid)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Parkeringsvakt - tomtmark

Alla ska känna sig välkomna

Vi arbetar aktivt med att skapa en inkluderande arbetsmiljö, där alla ska känna sig välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning eller religionstillhörighet. Du ska vara en god och hjälpsam kollega, som bidrar till att skapa trivsel på jobbet. Självklart delar du våra värderingar; Ansvar - Omtanke - Samarbete.

Du utför ett viktigt arbete

Det är vårt jobb att skapa trygghet och förebygga incidenter. För allmänheten och våra kunder representerar du en trygg hamn, där de kan söka stöd och få hjälp. Våra kunder har gett oss ett stort ansvar och det ställs vissa formella krav på våra medarbetare. Oavsett tjänst så är ditt arbete viktigt.

Det här kan du förvänta dig:
 • ett arbete där din insats är viktig
 • goda utvecklingsmöjligheter i företaget
 • lön efter avtal att vi tar din arbetsmiljö på allvar och arbetar med ständiga förbättringar
Det här förväntar vi oss av dig:
 • fyllt minst 18 år
 • ostraffad (bli godkänd vid prövning med avseende på laglydnad mm.) *
 • drogfri
 • gymnasiekompetens
 • god svenska i tal och skrift
 • god hälsa och fysik
 • ordnad ekonomi
 • körkort B
Meriterande är tomtmarkutbildning för parkeringsvakter samt väktarutbildning (Vu1 och Vu2)

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Tjänsten sökes via avarnsecurity.se/karriar/lediga-tjanster - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-16

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)