Vill du bli Poolare med PayEx?

Vill du bli Poolare med PayEx?

Är du på jakt efter ett flexibelt och ombytligt extrajobb med start inför höstterminen 2018? För dig som brinner för kundmötet och är ambitiös är detta drömjobbet! Välkommen att söka till PayEx studentpool!

Information om uppdraget

Academic Work söker Customer Advisors till PayEx. Inför höstterminen 2018 behöver vi utöka vår studentpool som kommer att stötta upp befintliga team och avdelningar under arbetstoppar och frånvaro. Poolen kommer att vara flexibel och du bokar själv upp arbetspass löpande. Öppettiderna hos PayEx är vardagar mellan 8-17. Du kommer att komma till en lättsam och positiv arbetsmiljö där teamen sätter stolthet i att leverera förstklassig service med kunden och PayEx bästa i fokus.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos PayEx. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt varför vi ser att du har minst två terminer kvar av dina studier.

Arbetsuppgifter

Som Customer Advisor kommer du arbeta med kundärenden kopplat till PayEx betallösningar för främst privatpersoner. Ärendena kommer till dig primärt via telefon men du kommer även att arbeta med mail, chat samt brev. I tjänsten ingår även enklare administrativa arbetsuppgifter som t.ex. att registrera autogiron.

Tjänsten passar dig som är i början av din utbildning och letar efter ett långsiktigt och flexibelt extrajobb. Då ärendena är av varierad karaktär passar denna roll dig som har en vilja att testa nytt och utvecklas. För rätt person kan denna roll fungera som en språngbräda in i en spännande organisation med stora möjligheter att utvecklas i din karriär.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning och har minst två terminer kvar
 • Kommunicerar på en professionell nivå på svenska och engelska då båda språken förekommer i rollen
 • Har systemvana
 • Känner dig trygg med telefon som främsta arbetsverktyg
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det ses även som ett plus om du förstår norska.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du driven och har ett proaktivt tänk. Självklart ser vi att du är kommunikativ och trivs i kontakten med nya människor. Vidare är du flexibel och anpassar dig med lätthet efter nya förutsättningar. Du är öppen och ärlig och uppskattar en arbetsplats som ser och värdesätter dessa egenskaper.

Övrig information
 • Start: September 2018
 • Omfattning: 16-30 timmar/månad
 • Lön: 130 kr/h exkl. semesterersättning
 • Placering: Visby, Gotland
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PayEx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PayEx är en nordisk koncern som startade på Gotland 1972 och numera är en del av Swedbank koncernen . De driver utvecklingen inom sin bransch och är experter på betallösningar. PayEx har ca. 500 anställda och hjälper dagligen sina kunder med alla typer av tjänster inom raiting och billing, faktura- och reskontrahantering, kredithantering och finansiering.