Ute efter ett välbetalt extrajobb där du får jobba fysiskt? Se hit!

Ute efter ett välbetalt extrajobb där du får jobba fysiskt? Se hit!

Är du studerande, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, och ute efter ett roligt sommarjobb/extrajobb för att dryga ut sommarkassan? Just nu söker Gotlands Slagteri i Visby personal på heltid i sommar samt extra till hösten. Arbetstiderna varierar under dag/kväll/natt mot OB-tillägg!

Start är omgående, så säkra din plats på det mest spännande sommarsjobbet genom att söka redan idag! Om du söker via extern hemsida (så som Platsbanken kan du även skicka ett mail med ditt CV och pesonligt brev till sts03@academicwork.se)

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gotlands Slagteri i Visbys räkning studenter/personer med sysselsättning om minst 50% för heltids/deltidsarbete under sommaren och hösten. Under sommaren kommer det finnas arbete motsvarande ca heltid, vilket är en bra möjlighet att snabbt komma in i rollen. Det är ett krav att du kan jobba ca 2 dagar i veckan under terminen och arbetstiderna är förlagda flexibelt under veckor och helg, mot OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Arbetsperioden gäller omgående och sträcker sig över skolterminerna, där du förväntas vara flexibel och kunna varva dina studier med arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gotlands Slagteris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gotlands Slagteri. De ser långsiktigt på tjänsten och ser därför gärna att du har minst 6 månader kvar på dina studier.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Gotlands Slagteri kommer du att ingå i en studentpool om ca andra studenter. Tillsammans kommer ni att stötta upp och bemanna två avdelningar; Packning och KPK med hjälp av Academic Works interna system Workplan, där du lägger in din tillgänglighet och bokas in på pass. Du kommer att få utbildning på plats av erfarna kollegor.

De två olika avdelningarna arbetar med lite olika typer av sysslor, men intentionen är att du ska läras upp inom båda för bästa möjliga flexibilitet både för din och för Gotlands Slagteris skull. Vissa arbetsmoment ställer krav på en god fysik.

På avdelningen som kallas Packning kommer du att ta hand om och konsumentförpacka det kött som kommer från styckningsavdelningen. Arbetet utförs på löpande band vid maskiner och innebär skivning, packning och vacuumförpackning. Du kommer successivt att läras upp i de olika momenten för att sedan kunna rotera med dina kollegor.

* På KPK kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna vara att bereda, hantera och paketera råvara.

Tjänsten passar dig som är ute efter ett roligt, händigt och flexibelt extrajobb i en spännande miljö vid sidan av dina studier/annat jobb där du har ett kontrakt på minst 50%.

Vi söker dig som

Vi söker dig som inte är rädd för att ta i och som föredrar att arbeta med kroppen framför att sitta stilla. Eftersom att du ska arbeta med livsmedel är noggrannhet och hygien av yttersta vikt. För att kunna arbeta inom produktionsmiljö kan man inte ha exempelvis lösnaglar, lösögonfransar eller smycken som inte går att plocka ur.

Eftersom att du ska arbeta i en pool där ni gemensamt ska hjälpa till med bemanningen gäller det även att du är arbetsvillig, engagerad och flexibel, respekterar arbetstiderna och inte kommer för sent.

Det är ett krav att du

Är studerande under terminerna eller annan sysselsättning med kontrakt på minst 50%

Har ett schema som tillåter arbete minst 2 dagar i veckan till hösten.

Har bra kunskaper i Svenska

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Placering: Visby
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail normalt sett men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gotlands Slagteri är ett modernt slakteri med anor från 1914. De arbetar hela tiden med kvalitet och förbättringsarbete vilket ger dem över kontroll av processen från slakt till styckning. De arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet hela vägen. Korta avstånd på Gotland innebär även att deras gotländska djur har den kortaste intransporten för ett modernt och storskaligt slakteri i Sverige.