Transportstyrelsen i Visby söker noggranna studenter för extrajobb som bildgranskare!

Transportstyrelsen i Visby söker noggranna studenter för extrajobb som bildgranskare!

Är du student (eller har annan sysselsättning) på minst 50% och önskar dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb hos Transportstyrelsen i Visby? Har du ett flexibelt schema och kan ta dig an ett uppdrag där du ska jobba 2 pass/vecka? Är svaret ja, har vi ett perfekt uppdrag för dig. Selekteringen för tjänsten kommer att starta till sommaren, men urvalet sker löpande och vi förväntar oss många ansökningar, så ansök redan idag för att öka dina chanser!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Transportstyrelsens räkning studenter som kommer att jobba tillsammans i en konsultpool i rollen som bildgranskare. Vårt samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat och vårt stora team med konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra med uppdraget och Transportstyrelsen som arbetsplats. Uppdraget är på deltid under dagtid och minst två pass á 4h per vecka.

Som konsult på Transportstyrelsen ser vi att du kan jobba minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Arbetspassen är förlagda under förmiddag 8-12 och eftermiddag 13-17, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden. Detta gör det flexibelt för dig att planera dina åtaganden, men där krav också kommer ställas på att du kan jobba två pass varje vecka, trots tentaveckor och liknande som kan uppkomma.

Behovet styrs mycket beroende på väderlek och omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under hösten är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Transportstyrelsen.

Arbetsuppgifter

Som bildgranskare kommer du att arbeta i nyrenoverade lokaler på Fordonsinformationsavdelningen i Visby. Du kommer ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete. I rollen kommer du att arbeta i team bestående av flera kollegor men ändå ha ansvar för att dina egna uppgifter blir väl genomförda.

Vi söker dig som

Önskar ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Vi tror att du är i början av dina studier och har minst två år kvar.

Du ser denna möjlighet som ett mer långsiktigt extrajobb och ser positivt på en förlängning om det ges möjlighet. Vi tror även att uppdraget passar dig som är i starten av din karriär/dina studier såväl dig som redan införskaffat dig viss arbetslivserfarenhet. Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Efterfrågade specifika kompetenser:

Studerar eftergymnasial utbildning med minst två år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%

Innehar god datavana

Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift

Det vi värdesätter mest är dina personliga egenskaper! För att trivas i rollen som bildgranskare ser vi att du har ett sinne för detaljer, ett personligt driv och en positiv inställning.

Som person är du ambitiös och trivs när du får arbeta noggrant och grundligt. Du är framåt och bidrar gärna till en trevlig arbetsmiljö på jobbet. Vi tror att du har lätt för att analysera information, samt att du är professionell i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt att du tycker om att arbeta under högt tempo samt att du värdesätter struktur.

Du kommer i anslutning till uppdragsstart i september deltaga på ett utbildningstillfälle som består av både teori och praktik. Därefter kommer arbetet att sättas igång omgående.

Motivera gärna i din ansökan varför just du skulle passa för denna tjänst kopplat till egenskaperna och kompetenserna vi söker.

Övrig information
  • START: September
  • TID: Vardagar- förmiddagspass 8.00-12.00 samt eftermiddagspass 13.00-17.00
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid, cirka 2 pass per vecka
  • PLATS: Visby
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork