Tjäna extra pengar under Almedalsveckan!

Tjäna extra pengar under Almedalsveckan!

Har du en lucka i kalendern mellan söndagen den 30e juni - onsdagen den 3e juli? Om du gillar att vara där det händer och har en framåt personlighet, då har vi uppdraget för dig! Alma Talent söker nu två personer som kan arbeta som tidningsutdelare på Gotland under de fyra första av Almedalsveckans dagar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två tidningsutdelare för ett kort uppdrag under fyra dagar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Du kommer att arbeta som tidningsutdelare och ansvara för att tidningen når personer som besöker Almedalsveckan i Visby. Ett perfekt uppdrag för dig som är fri att arbeta under dessa fyra dagar och vill ha lite extra pengar i sommar-plånboken.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att dela ut tidningarna Affärsvärlden och Deloitte till besökare på Almedalsveckan. Arbetet sker utomhus mitt under Almedagsveckans första spännande dagar. I början av passen kommer du att få T-shirt samt de tidningar som du kommer att dela ut under dagen.

Det är viktigt att du är ansiktet utåt för Alma Talent och representerar Affärsvärlden samt Deloitte och har energi i ditt arbete att dela ut tidningar.

Vi söker dig som
 • Kan arbeta 30e juni- 3e juli
 • Kan arbeta mellan 8-17 söndag - tisdag och 8-12 onsdag
 • Bor på Gotland
Vid den har processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet samt intresse för tjänsten.

Som person är du:
 • Framåt och engagerad
 • Driven
 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Söndagen 30e juni
 • Omfattning: 30e juni - 3e juli
 • Uppskattad arbetstid: Mellan 8-17 söndag - tisdag och 8-12 onsdag
 • Plats: Almedalen, Visby
 • Urval: Sker löpande
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se