Studenter för flexibelt extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Studenter för flexibelt extrajobb hos Sergel Kredittjänster!

Är du studerande och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu Customer Care Agents för deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Startdatum är 27e januari och vi hanterar ansökningarna löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sergel Kredittjänsters räkning Customer Care Agents till deras reskontrateam. Du blir en del av ett team som idag består av ca 30 medarbetare uppdelat på två teamledare.

Arbetsplatsen präglas av att man har roligt på jobbet. Teamet värdesätter stort engagemang och ett gott samarbete. I den här tjänsten förväntas du arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna kan det finnas goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter din examen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid men kommer att inledas 27e januari med 8 dagars introduktion på heltid.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Care Agent ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mejl och chatt. Dina kunder har antingen fått en faktura som de inte har betalt eller så är fakturan redan hos inkasso.

Du kommer i rollen till exempel att:
 • Hitta rätt betalningslösning tillsammans med kunden
 • I vissa fall erbjuda avbetalningsplan och anstånd
 • Administrera dina ärenden i olika affärssystem
Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen. Sergel arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet med minst 2 terminer kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen sker på dessa språk
 • Kan delta vid introduktionen som påbörjas 27e januari
 • Kan arbeta 2 pass/ vecka vid sidan av dina studier under terminerna samt heltid under lov såsom jul och sommar
Det är meriterande om du:
 • Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis inkasso, kundtjänst, handläggning eller administration
 • Mycket god system- och datorvana
För att lyckas i rollen ser att du kommer in med en positiv energi, stort tålamod och en stark känsla för service. Vidare ser vi att du är snabblärd och trivs med telefonen som ditt närmaste verktyg. Du ska ha lätt för att samarbeta med ditt team, vara lyhörd för din omgivning och ha en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Vi ser också att du har en positiv inställning till förändringar samt har både förmågan och modet att handla och agera vid i olika typer av situationer. Med en hög arbetsmoral och ett stort engagemang ser vi att du tar dig an rollen på ett professionellt och ansvarsfullt sätt.

Övrig information
 • Start: 27e januari med 8 dagars introduktion på heltid
 • Omfattning: Deltid under terminerna och heltid under jul/sommar
 • Placering: Visby, Gotland
 • Passkrav: Minst två pass/vecka, heltid under sommar och jul
 • Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 07.45-17.15
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergel Kredittjänsters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.