Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Långsiktigt deltidsjobb på välkänd myndighet i Visby

Är du student (eller har annan huvudsaklig sysselsättning) på minst 50% och vill dryga ut kassan genom ett meriterande extrajobb på Transportstyrelsen? I Visby arbetar idag ett stort team från Academic Work som bildgranskare. Tillsammans har de en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter, som sedan ligger i grund för myndighetsbeslut. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba, med en förväntan på 2 dagar i veckan, under tiderna 8-12 eller 12.30-16.30 Då ansökningstrycket är högt rekommenderar vi dig att söka redan idag - och börja med utbildningen 13e april.

Information om uppdraget

Academic Works samarbete med Transportstyrelsen är väl inarbetat där våra konsulter som idag arbetar i poolen trivs bra. Tillsammans sitter de i nyrenoverade på Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter

Under terminerna kräver vi minst två pass i veckan men gärna mer om behovet finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek, omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda under förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera det med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds
 • Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
 • En gedigen heldagsutbildning i början på april som är obligatorisk
 • En fot in på Academic Work redan under dina studier
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem gällande trängselskatt och infrastrukturavgifter.
 • Administrera korrekt informationen från kamerabilderna i datasystemet
Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar eftergymnasial utbildning med minst 1.5 år kvar av dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%
 • Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter.
 • Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Kan vara med på introduktionen 13/4
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.

Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Noggrann
 • Har en hög personlig mognad
Övrig information
 • Start: Början av april
 • Omfattning: Deltid, minst 2 pass per vecka. 8.00-12.00 eller 12:30-16:30 (8 timmar totalt).
 • Placering: Visby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transportstyrelsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se