EasyPark söker en flexibel och praktisk person till rikstäckande projekt

EasyPark söker en flexibel och praktisk person till rikstäckande projekt

Vi söker dig som har körkort, som bor i Gotlandsområdet och också tycker att livet blir bättre utan p-böter! EasyPark, en av de största aktörerna inom digitala betalningslösningarna för parkering, är igång med ett projekt där 70st skyltar/stickers ska bytas ut på Gotland. Från 17 maj och ca 2-3 dagar framåt erbjuds du ett ansvarfullt arbete, som kräver flexibilitet och ett praktiskt handslag, i syfte att förenkla vardagen för Sveriges bilförare.

Information om uppdraget

I denna roll erbjuds du frihet under ansvar och blir involverad i ett viktigt projekt samtidigt som du direkt ser resultatet av din insats. De konsulter som utfört arbetet i Skåne, mellansverige och Stockholmsområdet har tyckt att det varit ett roligt och varierande uppdrag. Det är dock viktigt att understryka att det av dig krävs en stark förmåga att planera om och förståelsen för att saker och ting i ett projekt likt detta kan förändras abrupt. Ett positivt mindset och problemlösningsförmåga är avgörande. Det kan ibland hända att det blir glapp vid leverans av skyltar, inte minst mot slutet av perioden och det är viktigt att du är införstådd och bekväm med det från början.

Veckan innan kommer du på få en halvdags introduktion så att du känner dig bekväm i rollen. EasyPark kommer att förse dig med bil och de verktyg som kan behövas.

Arbetsuppgifter

Alla skyltar finns registrerade med bild och kommentar för att du med enkelhet ska kunna finna dem samt uppdatera informationen. De är utplacerade på ett större område; Region Gotland.

Hämta de nya skyltarna från ett förråd på Gotland

Sätta upp en ny skylt och ta kort. Du ska även ta med vissa typer av plåtar tillbaka.

Fotografera och ladda upp bilden i ett system.

Man kan behöva klättra på en stege om skylten sitter högt uppe

Easyparks personal/Academic Work kommer finnas tillhands vid frågor och funderingar längs arbetets gång. Ni kan även ta hjälp utav varandra. Notera att dokumentationen av skyltbyten samt uppladdning i system är extremt viktigt. Ibland sker det som sagt förseningar vid leveranser (i synnerhet nu under Coronatider) så det kan hända att du blir ledig vissa dagar i väntan på nya skyltar och dylikt.

Vi söker dig som

Är tillgänglig under hela perioden

Har körkort sedan minst 1 år tillbaka - förtydliga detta i din ansökan

Är obehindrad i svenska då språket kommuniceras dagligen

Har arbetat minst ett år efter gymnasiet

Har en telefon med GPS, t.ex. en iPhone eller Android

* Bor i Gotlandssområdet

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande jobb från tidigare.

Som person är du:

Flexibel utöver det vanliga - både gällande arbetstider, arbetsuppgifter och arbete på en större region

Ansvarstagande

Noggrann

* Kommunikativ

Övrig information
  • Start: 17 maj (samt utbildning på Easyparks kontor veckan innan)
  • Omfattning: 2-3 dagar (i samråd med Easypark)
  • Placering: Gotland
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EasyParks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gotland
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se