Hoppa till innehåll

Automationsingenjör till Paroc, Hällekis

Om företaget
PAROC står för energieffektiva och brandsäkra isolerings lösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-/ösningar, industriapplikationer, marin- och offshorelösningar samt undertak och andra akustikprodukter.

Genom vår 80-åriga historia har vi fått ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Våra produkter spelar en avgörande roll i att bekämpa klimatförändringarna då ca av de växthusgaser som genereras av människan kommer från byggnader. I nya utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder testar vi löpande nya, hållbara produkter och lösningar.

Idag är vi marknadsledande, räknat i marknadsandel, på våra huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien och Norge.

Nu söker Paroc dig som vill arbeta som automationsingenjör i vår fabrik i Hällekis där vi erbjuder en omväxlande vardag i en verksamhet som befinner sig i ett expansivt skede. Just nu pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken, så du kommer erbjudas en tjänst där du kan vara med och utveckla nya processer.

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör inom underhåll ansvarar du för uppgraderingar och ombyggnader av befintligt styrsystem. Du innehar en nyckelroll i planeringen av underhållsstopp samt i programmering och korrigering av systemparametrar. Vi strävar efter användarvänliga och kostnadseffektiva system för att säkerställa en konkurrenskraftig fabrik och driftsäker process.

Du kommer att driva och delta i förebyggande och förbättrande arbete och även jobba mycket med rotorsaksanalyser både på maskin- och systemnivå i tvärfunktionella team. Att arbeta som automationsingenjör innebär också att tänka i nya banor för att hitta bästa

lösningen på uppkomna driftstörningar. Du kommer även vara en viktig kugge när vi skapar investeringsplaner och driver långsiktiga strategiska projekt.
Detta är en tjänst som blandar praktiskt arbete med administrativa uppgifter.

Du rapporterar till EL & Automationschef och ingår i ett team som tillsammans ansvarar för fabrikens underhåll inom el och automation.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du vara ingenjör inom automation, maskin, process eller liknande, alternativt annan lämplig utbildning som tillsammans med erfarenhet kan motsvara utbildningskravet. Du har god förståelse för PLC-programmering i styrsystem såsom ABB, Siemens och Beckhoff, och har ett par års yrkeserfarenhet av automationsteknik inom industrin.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är teknisk intresserad och gillar att samarbeta både i team och självständigt. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt skicklig på att interagera. Vi ser också att du har en positiv inställning samt lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din och företagets utveckling framåt.

Då vi verkar i en internationell miljö ställer vi som krav att du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa ansvarig rekryterare Jimmy Harryson tel: 0500-417963 alternativt maila till jimmy.harryson@premier.se.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17 december 2023. Skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Premier Service Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
http://www.premier.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb