Hoppa till innehåll
Premier Service Sverige AB logotyp

Automationselektriker till Paroc i Hällekis

Ansök nu
Om företaget
Paroc Sverige med sina 420 anställda är en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer över hela världen. Vi står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer samt marin- och offshore-lösningar.

Vi har genom vår 80-åriga historia inom isolering fått ett välförtjänt rykte för hög produktionsprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Våra produkter spelar en avgörande roll i att bekämpa klimatförändringarna. I nya utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder testar vi löpande nya, hållbara produkter och lösningar. Vi är idag marknadsledande i Sverige, Finland och Baltikum och vi har dessutom starka positioner i flera andra länder som Norge, Polen, Tyskland och Storbritannien.

Våra produkter, som säljs under produktnamnet PAROC och paketeras i våra lättigenkännliga röd och vitrandiga förpackningar, inkluderar byggnadsisolering för värme-, brand- och ljudisolering av ytterväggar, tak, golv, källare, bjälklag och mellanväggar, samt teknisk isolering för VVS-system, industriella processer, marin och offshore-industrin och industriell utrustning (OEM).

På Paroc i Hällekis råder en produktiv och affärsinriktad företagskultur och det finns bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Dina arbetsuppgifter

Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för reaktivt och planerat underhåll, felsökning och reparation? Är du på jakt efter ett arbete med frihet under ansvar samt få möjligheten till att lösa order efter eget huvud? Då kan det vara just dig vi letar efter!

I rollen som automationselektriker hos Paroc arbetar du brett på en fabrik med stor variation inom el-området, inom såväl avhjälpande som förebyggande insatser.

Det finns goda möjligheter till ett omväxlande vardag med arbetsuppgifter inom bland annat felsökningar, byte av el-komponenter, ombyggnationer, projektdrivna nyinstallationer och programändringar. Vi erbjuder en miljö där du kan utvecklas personligen och tillsammans med verksamheten. Du deltar aktivt i investeringsprojekt, arbetet med ständiga förbättringar i vår process med 5S.

I den här tjänsten får du som är tekniskt intresserad möjligheten att arbeta med underhållet av automationsutrustningen på Parocs fabrik i Hällekis. Hos oss Paroc erbjuds du en trygg anställning på ett ledande internationellt företag som ständigt vill driva utvecklingen framåt. En arbetsplats där säkerheten alltid är i centrum, där vi gillar att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde på företaget.

Som industrielektriker inom automation ingår du i ett team med 8 kollegor. Ert uppdrag är att sköta underhållsarbetet för automationsutrustningen i produktionen.

Detta innebär exempelvis:

* Felsökning, reparationer och förebyggande underhåll av exempelvis motorer och ställverk
* Utförande av haverianalyser och att ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder
* Hantering av arbetsorders i underhållssystemet SAP, där du dokumenterar ditt arbete för att underlätta det långsiktiga underhållsarbetet
* Medverkan i projekt, utprovning och idrifttagning av ny utrustning
* Samarbete med andra automationstekniker, underhållskoordinatorer och driftpersonal

Din profil
Jobbet som automationselektriker är för dig som har gymnasieutbildning inom el och automation eller motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens.

Vi ställer oss mycket positivt till om du arbetat som automationselektriker inom tillverkande industri sedan tidigare med erfarenhet av konstruktionsritningar såväl som el-automationsscheman. Som person är du en driven problemlösare med stor vilja att utveckla din egen förmåga. Du är en lagspelare med positiv inställning och trivs med att ta eget ansvar.

I den här rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du har ett stort engagemang. Vidare strävar du alltid efter att hitta lösningar. Du är väl förtrogen med elsäkerhet, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Harryson tel: 0500-417963 alternativt maila jimmy.harryson@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 25 oktober 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 okt. 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare