IT Infrastructure Engineer till Dafgårds

IT Infrastructure Engineer till Dafgårds

Dafgårds är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en IT Infrastructure Engineer som vill göra komplex IT enkel och arbeta i en stimulerande miljö med hybridplattformar. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och utveckla köket i Källby samt brinner för att ta fram IT-lösningar som gör skillnad. Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag

Du kommer att ingå i ett IT infrastruktur-säkerhetsteam med kompetens inom IT säkerhet, infrastruktur, drift, förvaltning och vidareutveckling av den interna tekniska plattformen samt cloudplattformen i AWS. Ditt huvudsakliga arbete är drift och förvaltning men även utveckling av plattformen. Arbetet innefattar även kravställning, arkitektur, automation och projektstyrning.

Dina arbetsuppgifter är således varierande och innehåller allt från utveckling, analys och felsökning till problemlösning och kommunikation med verksamheten i fokus. Du kommer ha en central roll i infrastrukturprojektet och har därför många kontaktytor både internt och externt. Du kommer själv ha en stor påverkan på hur du lägger upp ditt arbete men också ha stora utvecklingsmöjligheter då stora satsningar görs inom IT området. Du rapporterar till CIO och tjänsten är placerad i Källby.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom IT och är en positiv, flexibel och kreativ person. Du har arbetat som Infrastructure Engineer eller liknande tidigare och har erfarenhet av nätverk och infrastruktur. Du är van att arbeta med komplexa IT-leveranser och har god kunskap inom lagring, backup och virtualisering. Du besitter även kunskaper om brandväggar, databashantering och har god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av uppsättning av plattformar och olika molnlösningar är det meriterande. Därtill ses erfarenhet av kodning/scriptning, GitHub CI/CD som meriterande.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Dafgårds. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-02-05.

Om Dafgårds

Dafgårds är ett familjeägt företag som har lagat mat sedan 1937. I köket i Källby är det full fart med stark tillväxt samtidigt som de alltid har familjeföretagets långsiktighet. Det är i köket i Källby som allting händer. Här har de samlat all sin kompetens, envisa inköpare, smaksäkra produktutvecklare, noggranna kvalitetsgranskare och ytterligare 70 olika yrkesroller på en och samma plats. De är totalt över 1400 medarbetare som älskar mat!

Mer info
Område Götene
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)