Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Ingenjör till Götene Vatten & Värme

Ansök nu

Götene Vatten & Värme är det lilla bolaget med de stora uppdragen och möjligheterna. Företaget är på en spännande resa och söker nu en Ingenjör med uppdrag att långsiktigt driva och utveckla företagets samhällsnytta i en omväxlande och innovativ arbetsmiljö. Låter det intressant? Läs mer nedan och ansök redan idag!

Din vardag

Som Ingenjör kommer du att främst arbeta med projektledning av nybyggnation, ombyggnation samt ledningsbyggnation. Du är tekniskt stöd i de olika projekten och du tar fram förfrågningsunderlag, har nära kontakt med entreprenörerna och följer med i projektens alla steg. Du kommer arbeta i Auto CAD för att revidera befintliga ritningar och underhålla kartdatabasen.

Vem är du?

Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning mot bygg, anläggning och VA, miljö eller liknande. Meriterande är några års erfarenhet från projektering, projektledning eller som produktionstekniker. Ytterligare meriterande är kunskaper inom anläggnings AMA, GIS-kunskaper och goda kunskaper i Auto Cad. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datorvana. Kunskaper inom Officepaketet är ett krav, liksom B-körkort, då bilkörning förekommer i tjänsten.

Som person är du driven och nyfiken på att lära, har god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt. En viktig del av tjänsten är att skapa samarbete och goda relationer med våra externa och interna kontakter. För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att etablera kontakter, bygga förtroende och skapa varaktiga relationer. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är noggrann, engagerad, utåtriktad och kan dela med dig av din kunskap och erfarenheter.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Götene Vatten & Värme AB med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-10.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare