Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi söker nu en HR-chef till Köket i Källby som trivs i en verksamhet som aldrig står stilla och fortsätter att driva förändringsarbetet inom HR tillsammans med ett sammansvetsat team.
Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad i Källby.

Din Vardag
Som HR-chef tar du ett övergripande strategiskt ansvar för utvecklingen av företagets HR-arbete. Tillsammans med teamet förväntas du på ett verksamhetsnära och relationsbyggande sätt leda och vidareutveckla HR-funktionen. I ditt team finns totalt 7 personer, fyra personer inom HR samt en Löneavdelning på tre personer som leds av en Lönechef.

I rollen som HR-chef ansvarar du för samtliga HR-frågor och medföljande processer inom Dafgårds. Exempel på detta är bland annat att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö, att rätt utbildning erbjuds samt att utvecklingsmöjligheter finns för företagets personal.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller med en motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att driva förändringsarbete och trivs i en tillväxtmiljö, i en verksamhet som aldrig står stilla. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att utveckla och implementera processer och arbetssätt för att skapa en effektiv och framgångsrik HR-funktion.

Vi förutsätter att du har goda erfarenheter av samarbete med fackliga organisationer och kunskap om arbetsrätt, lagar, förordningar samt avtal inom HR-och löneområdet. Du som söker har haft en chefsroll tidigare och har en god förmåga att leda och engagera dina medarbetare men även övriga kollegor i företaget.

Som person ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och en hög social kompetens. Som HR-chef har du ett brett samarbete med många olika avdelningar inom företaget, vilket kräver en laganda och flexibilitet. Du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt att vara.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Dafgårds AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-04.

Om Företaget

Dafgårds är ett familjeföretag som har lagat mat sedan 1937. I Köket i Källby är det full fart med stark tillväxt samtidigt som vi alltid har familjeföretagets långsiktighet. Det är i Köket i Källby allting händer. Här har vi samlat all vår kompetens. Envisa inköpare, smaksäkra produktutvecklare, noggranna kvalitetsgranskare och ytterligare 70 olika yrkesroller på en och samma plats. Vi är nu totalt över 1300 engagerade medarbetare som älskar mat!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare