Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Cidan Machinery söker mekmontör!

Publiceringsdatum
27 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN och FORSTNER över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina, Malaysia och Danmark.

Tjänstebeskrivning
Har du ett tekniskt intresse och tycker om att skruva på fritiden? Eller har du en teknisk utbildning i någon form och erfarenhet av tillverkningsindustrin? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på NearYou en mekmontör till Cidan Machinerys verksamhet i Götene. Vill du vara med på Cidan Machinerys resa? Välkommen med din ansökan!

Som mekmontör är du tillsammans med dina kollegor en viktig del i tillverkningsprocessen då ni påbörjar byggnationen av färdig maskin. Du kommer, genom att följa ritningar och instruktioner, montera ihop olika delar och komponenter för att bygga stommen av maskinen. Utöver detta är du också delaktig i effektivisering av flöden samt att säkerställa att utförda arbetsuppgifter uppfyller den kvalité som kunden förväntar sig.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Du startar din anställning hos NearYou med goda möjligheter till en anställning hos CIDAN i framtiden.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tycker om att meka/skruva, alternativt har erfarenhet av montering inom tillverkningsindustrin. Vidare ser vi gärna att du trivs med att arbeta både fysiskt och med precision. Har du utbildning inom mekanik/teknik eller traverskort är detta mycket meriterande. Krav för tjänsten är att du som söker har fyllt 18 år samt har körkort och tillgång till bil.

För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad, gillar ordning och reda samt är noggrann i ditt sätt att arbeta. Du har en positiv inställning och ser lösningar i utmaningar samt drivs av att lära dig nya saker och utveckla arbetsmetodiken i vardagen. Variationen i att både arbeta i grupp såväl som enskilt är något som du tycker är positivt.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.