Hoppa till innehåll
MIKAEL LUND AUTOMOTIVE GROUP AB logotyp

Platsansvarig Skadeberäknare/kundmottagare

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till våra kunder och ständigt utveckla vår verksamhet. Genom ditt engagerande och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Säkerhetsställa service/reparationsprocessen för våra kunder, gällande bokning, inlämning, planering, utlämning och uppföljning.
  • Planera jobben på varje enskild tekniker.
  • Använda cabplan för planering och reservdelshantering
  • Kundansvar och ta emot bokningar och besvara kundförfrågningar via telefon, webb och mail.
  • Personalansvar
  • Hålla sig uppdaterad på teknisk information från generalagenten för att kunna leverera tjänster med hög kvalité.
  • Skadeberäkning i cabas och fakturering
Vilka är vi?
Vi är Meca anslutna och arbetar med alla bilmärken och husvagn/bilsfabrikat. Egen auktorisation på Fiat, Mitsubishi, Kabe, Ligier och underauktorisation på ytterligare ett antal bilmärken. Vår arbetsgrupp består av tekniker för husvagn/bil, personbilstekniker, skadetekniker, husbillackerare, personbilslackerare och plastreparatörer.

Det är viktigt att vi håller hög nivå på våra utförda arbeten. Vi behöver därför förstärka med erfaren Platsansvarig Skadeberäknare/kundmottagare. Vi jobbar aktivt med förbättringar och bra sammanhållning är viktigt för oss. Vi utbildar löpande vår personal efter behov. Vi erbjuder friskvårdförmåner.

Vem är du?
Du har livserfarenhet, är gärna lite äldre, och tycker det är roligt och inspirerande att arbeta i arbetslag. Du är tekniskt intresserad, ansvarstagande och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får saker gjorda. Du behöver vara strukturerad och stresstålig. Du har god känsla för kvalitet på utfört arbete och är förstås stolt över ditt yrkeskunnande. Tidigare erfarenhet som inom liknande yrke är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Så söker du
Anställningen är en provanställning på 100 procent med placering i Götene. Tillträde omgående. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat.

Ansök genom att skicka CV och några rader om dig själv till: jobb@lundgruppen.se Skriv Platsansvarig i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten kontakta: Daniel Caesar
daniel@lundgruppen.se
MIKAEL LUND AUTOMOTIVE GROUP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundgruppen finns i Mariestad, Skövde och Götene. Vi är totalt 27 anställda och arbetar med skadereparationer, service och lackering på personbilar och husvagnar/husbilar. Vi har nio olika auktorisationer på bilar, husvagnar och mopedbilar samt är Meca-anslutna.