Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Lagerarbete för timanställning i Götene

Ansök nu
Nu söker vi dig som är intresserad av att extrajobba hos vår kund Semper i Götene till hösten. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen Lagerarbete på packavdelning.

Logent driver Sempers lagerverksamhet i Götene och inför hösten och vintern behöver vi nu stärka upp och anställa extra personal.

Du kanske studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och kan jobba minst 2 dagar i veckan? Då passar denna tjänst perfekt för dig!

Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagtid, måndag till fredag mellan klockan 07:00-16:00

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en ansvarstagande person och kan ställa upp när det behövs. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara positiv, engagerad och flexibel för att trivas i denna roll. Din personliga inställning och motivation anser vi minst lika viktig som din tidigare erfarenhet. Du kommer att vara en mycket viktig del i verksamheten och arbetet för vår kund Semper.

Startdatum för tjänsten är omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare