Götene Kyltransporter söker lastbilschaufförer inför sommaren!

  Vi söker dig som...
  • Har CE-körkort och YKB
  • Har erfarenhet av att backa med släp
  • Vill jobba som chaufför i sommar!


GKT finns på 6 olika orter i Sverige och har i många år transporterat livsmedel från producent till konsument. GKT trafikerar större delen av södra Sverige med över 90 ekipage under egen flagg för alla typer av kyl- och frystransporter, där fordonsparken består av 75% Volvo och resterande Scania. Behovet av chaufförer är stort, och volymerna är desamma under sommartid.

Därför söker GKT nu CE-chaufförer som kan arbeta från juni till augusti, med viss möjlighet till flexibilitet enligt överenskommelse. Det kan även finnas möjlighet till start i maj-månad.

Att vara chaufför hos GKT:
Som chaufför hos GKT behöver du kunna köra under dygnets alla timmar, natt såväl som dag. Det är ett heltidsjobb om 40 timmar i veckan (med möjlighet till övertid), men ofta finns möjlighet till längre körningar som sedan kan bidra till längre sammanhängande ledighet. Den längsta sammanhängande körningen är 15 timmar. Du får ditt arbetsschema med minst 5 dagars framförhållning. Det är viktigt att du som chaufför kan backa med släp. I vissa fall kan det bli aktuellt med ett körprov för att testa detta innan du kan påbörja din anställning. Det är även meriterande om du har truckkort med behörigheterna A1-4, men detta är inget krav.

Din anställning:
Tjänsten innebär att du blir anställd av OnePartnerGroup Skaraborg som ambulerande konsult. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som anställd hos oss har du regelbunden kontakt med din tilldelade konsultchef. Hos oss får du utmanas under trygga förhållanden. 

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder.

Ansökan och urval:
Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar över telefon eller mejl.
Urval sker löpande, så vänta inte med att söka!

Har du frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvariga Stina Bengtsson eller Vilde Semmelhofer.
Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.gotenekyl.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se