Hoppa till innehåll
Kort beskrivning
Är du på jakt efter nya utmaningar och utvecklas mer i rollen som mekaniker? Är du en problemlösare och fena med att meka med fordon? Då kanske jobbet som verkstadsmekaniker hos oss det du söker! Tveka inte att ansöka redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet som verkstadsmekaniker hos oss innebär service, felsökningar och reparationer av lastbilsekipage. Vi söker dig som har ett stort tekniskt kunnande och trivs i rollen som mekaniker.
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet/intresset av att reparera tunga fordon. Vi har för närvarande ca 100 ekipage stationerade i Götene.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse för tekniska lösningar och meka med tunga fordon. Du ska gilla att arbeta självständigt och strukturerat samt vara noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet av arbete med motorer, hydraulik och el, och du kan läsa ritningar, kopplings -och el-scheman. Vi ser även att du är en god lagspelare som har en positivinställning samt visar engagemang och lyhördhet.

Kvalifikationer
  • Fordonsteknisk gymnasieutbildning och/ eller relevant arbetslivserfarenhet.
  • B-körkort.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av mekaniker i verkstadsmiljö, tunga fordon.
  • Erfarenhet av reparation av kylsystem för kyl-/frystransporter.
  • CE-körkort är fördel, men ej krav.
Om anställningen
  • Marknadsmässig lön
  • Heltid, tillsvidare efter 6 månaders provanställning
  • Schemalagd arbetstid, dag/kväll/jour
Sökord lastbilsmekaniker, mekaniker, hydraulik, elektronik, lastbil, entreprenadmaskiner, Götene, Skara,
Lidköping, Mariestad, Skövde, Skaraborg

Kontakt
För frågor gällande tjänsten:
VD: Sven Lans, 070-54 27 833
Mail: sven.lans@gkt.nu
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Götene Kyltransporter AB och dess ägare Frigoscandia AB driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare