Är du Götene Kyllagers nya lagerarbetare?

Är du Götene Kyllagers nya lagerarbetare?

Är du Götene Kyllagers nya lagerarbetare?

Götene Kyllager fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt lager som är i ständig utveckling inom hantering av gods, förbättringsarbete och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?

Om tjänsten

När man jobbar hos oss finns det möjlighet att köra ledstaplare, plocktruck, motviktstruck och skjutstativstruck. Vilka truckar du kommer att köra avgör vi utöver vilken erfarenhet du har samt vart på lagret man jobbar.

Du lastar och lossar lastbilar och släp och ansvarar för kontroll och mottagning. Arbetet är fysiskt krävande och det förekommer tunga lyft. Du ska gilla att ha ordning och reda och jobba i högt tempo.

Lager och terminal är öppen dygnet runt vilket gör att även arbetstiderna är över dygnets 24 timmar.

Orter vi önskar medarbetare:
  • Götene
  • Lidköping
Om dig

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 års erfarenhet av lagerarbete där du i ditt dagliga arbete kört skjutstativstruck alternativ motviktstruck. Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har truckkort med minst kategori A2, B2 och B3. Har du CE-körkort är det en fördel, men ej ett krav. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

Om oss

Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalité. Vi är det lilla familjära bolaget som har tillräckliga resurser för att klara av både små och stora kunder. Vi är ca 300 anställda och har ca 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Vi ligger i framkant i branschen med vårt miljöarbete och kallas ofta för "Sveriges mest omkörda åkeri" då vi aldrig kör mer än 80 km med våra fordon. Vi har också flertalet lastbilar som går på biogas, och på större delen av våra lokaler har vi installerat solpaneler.

Låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig. Rekrytering sker löpande.

Känner du någon som skulle passa för tjänsten? Dela gärna annonsen vidare.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)