e-logistik söker en IT- och utvecklingsansvarig

e-logistik söker en IT- och utvecklingsansvarig

Tjänstebeskrivning

I rollen som IT- och utvecklingsansvarig förväntas du ansvara för hela vår IT-miljö och självständigt leda utvecklingsprojekt inom IT/automation/produktion. Du kommer också vara en support till det operativa teamet främst i form av koordintatorer/team leaders i vår produktion. Det handlar om att kunna hålla många bollar i luften samtidigt, pedagogiskt hantera såväl leverantörer som personal samt möta deadlines.

Du kommer att närmast rapportera till produktionschef och ingå i ledningsgruppen bestående av sammanlagt 5 personer.

Tjänsten är en heltidstjänst och du har din placering i Götene.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bred och djup IT-kunskap, en god teknisk grundkunskap samt erfarenhet av operativt arbete. Som person är du produktiv och en riktig "doer" som är van att agera självständigt och ta ansvar. Du har hög servicekänsla och ett genuint intresse av att hjälpa både medarbetare och kunder. Vi ser gärna att du har jobbat i en liknande roll tidigare. Du är analytisk, strukturerad och har goda administrativa kunskaper. Du är duktig på att kommunicera samt har lätt att ta en stödjande och coachande roll.

För att vara aktuell för tjänsten har du gymnasial utbildning inom IT samt några års arbets-livserfarenhet i liknande tjänst. Har du eftergymnasial utbildning inom IT och/eller lager/logistik är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i programmering och kan hantera både hårdvara och mjukvara på mer detaljerad nivå. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Ett varierande och utvecklande jobb i en snabbväxande bransch som kommer att ge dig stora möjligheter att utvecklas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med platt organisation där du kommer få möjlighet att komma med idéer, visa framfötterna och ta ansvar.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel. 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17 januari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Götene
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I maj 2006 förvärvade e-logistik (Eilogistik Marknadsservice AB) verksamheten Sempers Reklamservice i Götene. Sedan dess har e-logistik varit ett innovativt tredjepartslogistikföretag med ett brett serviceutbud. Idag omfattar verksamheten ett 50-tal kunder med tonvikt på e-handelslogistik. Omsättning har växt kontinuerligt och snabbt ca 40% bara i år och passerar nu 50 Mkr. Sammanlagt har e-logistik ca 6 000 kvm lageryta och 30 fastanställda. Vår vision är: "Ambitionen är att vara en ledande svensk 3PL-aktör för mindre och medelstora handels- och e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner"